Utleie

Vi er en totalleverandør av alt overflateutstyr, det være seg malerpumper, blåseklokker eller annet utstyr.

Vi er spesialist på fjerning av rust & maling gjennom vår RPR (Rust & Paint Removal) program, som inkluderer utleie av RPR maskin og opplæring av operatører for bruk av RPR programmet.
Vi har alt du trenger til å utføre jobben!


Utleie av 2-komponent pumper

Vi leier ut komplette to-komponent pumper for påføring av sementbaserte og epoxy baserte beskyttelses systemer. Vi har de største to-komponent systemer som finnes på markedet og der operatørene trenger høy-kapasitet pumper for påføring av store flater og stort volum stoffpåføring (f.eks. innvendig tunnel påføring). Våre pumper/systemer er nyoverhalte og klar til bruk på prosjektsted (onshore/offshore), og vi kan også levere inklusiv pumpemann. Vi reparerer pumper og utfører service 24/7. Deler og tilbehør leveres over hele landet fra eget lager.


Utleie av spesialistpersonell

Norspray er en dominerende leverandør av ledende personell til å kjøre Chartek pumper, 2-komponent pumper og induksjonsmaskiner. Vårt personell har lang erfaring fra internasjonale prosjekter og er godt vant med typiske 24/7 prosjektarbeid. Kontakt Roar Bråtane for mer informasjon og priser.


Se også vår brosjyre for utleie.