Utleie

Vi er en totalleverandør av alt overflateutstyr, det være seg malerpumper, blåseklokker eller annet utstyr.

Vi er spesialist på fjerning av rust & maling gjennom vår RPR (Rust & Paint Removal)-program, som inkluderer utleie av RPR-maskin og opplæring av operatører for bruk av RPR-programmet.
Vi har alt du trenger for å utføre jobben!

Utleie av 2-komponentspumper

Vi leier ut komplette to-komponentspumper for påføring av sementbaserte og epoxybaserte beskyttelsessystemer. Vi har de største to-komponentsystemer som finnes på markedet og der operatørene trenger høy-kapasitet pumper for påføring av store flater og stort volum stoffpåføring (f.eks. innvendig tunnelpåføring). Våre pumper/systemer er nyoverhalte og klare til bruk på prosjektsted (onshore/offshore). Vi kan også levere inklusiv pumpemann. Vi reparerer pumper og utfører service 24/7. Deler og tilbehør leveres over hele landet fra eget lager.

Utleie av spesialistpersonell

Norspray er en dominerende leverandør av ledende personell til å kjøre Chartek-pumper, 2-komponentspumper og induksjonsmaskiner. Vårt personell har lang erfaring fra internasjonale prosjekter og er godt vant med typiske 24/7 prosjektarbeid. Kontakt Roar Bråtane for mer informasjon og priser.Se også vår brosjyre for utleie.