Norspray AS

Norspray – utstyr til overflatebransjen

Norspray startet opp i 1995 – først under annet navn og som ren verktøyleverandør for merkenavnet Bosch – senere som spesialleverandør av sprøyteutstyr og profesjonell leverandør av overflateutstyr og rekvisita. Selskapet har hatt en jevn og god vekst de siste årene.

Oppkjøp av Bergen Korrosjon og Ibix Norge gav oss større portefølje og tilstedeværelse i flere deler av landet. Ved fusjon med Beijer AS Drammen i 2018 ble vi styrket ytterligere og fikk et enda bredere sortiment.

Vi leverer alt du trenger

Norspray tilbyr nå alle produkter og løsninger som kreves innen overflatebehandling, støperi og stål- og smelteverk. Alt fra store produksjonsanlegg til reservedeler og verneutstyr. Vi tilbyr også lagerhold for kunder, moderne logistikk- og innkjøpsløsninger med netthandel og egenutviklet applikasjon. Vi holder oss oppdatert og velger kun de beste leverandørene og produktene som tilbys i markedet. Hos oss får du også rådgivning, opplæring og service på alt vi leverer, gjerne i samarbeid med våre leverandører.

Storskala leverandør

Norspray er i dag leverandør til de fleste overflateselskap i landbasert og petroleumsbasert industri i Sør-Norge, samt verft, smelteverk og støperier i hele Norge. Gjennom solid bransjekunnskap og nær kundekontakt har vi et godt innarbeidet navn i bransjen. Av store kunder vi samarbeider godt med er;

Opptatt av kvalitet i alle ledd

Norspray er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.
ISO 9001 gir veiledning i hvordan vi kan fortsette å tilfredsstille dagens og morgendagens kundekrav. Dette er et ledelsessystem som tar spesielt hensyn til komplekse leverandørkjeder mange virksomheter i dag må forholde seg til.

Fokus på miljø og sikkerhet

Ved hjelp av Antenor Business Management System kvalitetssikrer vi alle våre prosedyrer og aktiviteter, har sjekklister og rutiner som forebygger og avdekker feil og avvik. Vi har høyt fokus på helse, miljø og sikkerhet, og så langt har selskapet operert uten skader og alvorlige hendelser. Vi har et stabilt lavt sykefravær som ligger under 1,5%. Dette tyder på motiverte ansatte som trives.

Del av svenske Beijer Alma Group

Vi er en del av Beijer Tech AB, som eies av Beijer Alma Group, svenske selskap som i 2019 omsatte for henholdsvis SEK 1 080M og SEK 4 622M. Norspray hadde i 2019 en omsetning på NOK 90,603M.

Vi er til sammen 13 ansatte, og har avdelinger i Stavanger, Ålesund, Bergen og Drammen.

Norspray`s kjennetegn er:
Ansatte som brenner for jobben og yter maksimalt for sine kunder.