Om oss

Norspray startet opp i 1995 – først under annet navn, og som ren verktøyleverandør for merkenavnet Bosch – senere som spesialleverandør av sprayutstyr og profesjonell leverandør av overflateutstyr og rekvisita.

Selskapet har hatt en jevn og god vekst de siste 10 årene, og har bygget opp sitt gode rennomè og merkenavn gjennom solid bransjekunnskap, og nær kundekontakt. «NORSPRAY» et godt innarbeidet navn i bransjen med egne produkter, og Norspray er idag – gjennom alle sine avdelinger – leverandør til godt og vel alle overflateselskap i landbasert og petroleumsbasert industri i Sør-Norge. Norspray er også i ferd med å innarbeide sitt merkenavn og sine tjenester og produkter til kunder i Storbritannia og andre steder i verden.

Selskapets hovedkontor er i Stavanger og har salgsavdelinger i Ålesund, Bergen og Drammen. Stavanger har salg, verksted og lager. Bergen og Drammen har også lager.

Kvalitetssystem

Norspray er sertifisert ihht ISO 9001:2015. Alle våre aktiviteter er kvalitetsikret og har sjekklister & rutiner som forebygger feil og avvik i prosessene. Vi har høy fokus på helse, miljø og sikkerhet og selskapet med sine respektive avdelinger, har sålangt operert uten skader og alvorlige hendelser. Vårt sykefravær har i flere år vært stabilt lavt under 1,5 %, og våre ansatte er motiverte og med optimal energi i sine respektive jobber. Dette er Norspray`s kjennetegn; at våre ansatte brenner for jobben og yter maksimalt for sine kunder.