Norspray ekspanderer i Norge med oppkjøp av Norserv1. juni 2022 kjøpte Norspray AS alle aksjene i Norserv, og styrker seg dermed ytterligere innenfor service, vedlikehold og utleie av utstyr til overflateindustrien.

– Med Norserv med på laget står vi enda sterkere i markedet og kan tilby flere tjenester til overflateindustrien, som blant annet egen serviceavdeling, utleieavdeling og produksjon av egne produkter, sier daglig leder i Norspray, Roar Bråtane.

Norserv leverer produkter og tjenester som brukes til overflatebehandling, som for eksempel PBB-pumper som brukes til passiv brannbeskyttele og UHT-pumper som brukes til fjerning av belegg og til utstyret rundt dette. De leverer også den egenproduserte løsningen LYNX, en støydempende dyse til sandblåsing.

Norserv har 3 ansatte, og hadde i 2021 en omsetning på 6,2M NOK. Selskapet er i likhet med hovedkontoret til Norspray lokalisert i Stavanger. For å kunne håndtere økt arbeidsmengde, utvider Norspray med nye lokaler på 1300m2 i sommer.  

– Vi ser frem til dette samarbeidet. Norserv tilfører oss flere kompetente fagfolk, som gjør oss enda bedre rustet for fremtiden, avslutter Roar Bråtane.